اهداف همایش:

1 - ایجاد بستر مناسب به منظور نظرورزی و تعامل علمی صاحب نظران در ارتباط با آموزش علوم تجربی .

2- ایجاد زمینه مناسب به منظور تولید، تدوین و توسعه دانش محتوایی در زمینه آموزش علوم تجربی.

3- تقویت ارتباط متناظر بین دانشگاه فرهنگیان و نیازمندی های جامعه در زمینه آموزش علوم تجربی.

4- کمک به رشد و بالندگی حرفه ای اعضای هیأت علمی، مدرسان، معلمان و دانشجومعلمان دانشگاه فرهنگیان در زمینه آموزش علوم تجربی.

5- زمینه سازی و ایجاد زیرساخت فرهنگی لازم به منظور جلب توجه جامعه علمی کشور به ضرورت تولید و اشاعه دانش محتوایی لازم در زمینه آموزش علوم تجربی.

6- ارتقاء سطح علمی، افزایش انگیزه و القاء ایده های جدید به جامعه فرهنگی کشور در زمینه آموزش علوم تجربی

7- ایجاد فرصت برای رشد و بالندگی حرفه ای مدرسان و اعضای هئیت علمی در زمینه آموزش محتوا در رشته های تخصصی (pck)