امروزه در همه کشورهای دنیا، از توسعه یافته تا در حال توسعه، آموزش علوم تجربی و آموز­های زیست محیطی یکی از مهمترین فعالیت‌های زیربنایی در توسعه پایدار جوامع محسوب می­شود و تلاشها برآنست که همه‌ دانش‌آموزان، از طریق آشنایی با اصول و مفاهیم علوم تجربی و کسب مهارت­های شهروندی مربوطه، آگاهی‌های لازم برای یک شهروند مطلوب را کسب نمایند. بنابراین یکی از رسالت­های اصلی آموزش و پرورش، پرداختن به این مهم است. در این راستا در سند تحول آموزش و پرورش، یکی از حوزه های یازده گانه برنامه درسی معرفی شده است. و بالتبع در دانشگاه فرهنگیان نیز، افزون بر برنامه های درسی حوزه علوم تجربی، در قالب سمینار­ها و همایش­هایی در سطح ملی و منطقه ای به این مهم پرداخته می­شود.

امیدواریم با استعانت از خداوند رحمان و با همکاری شما اساتید، دانشجومعلمان و علاقمندان این حوزه، در این همایش با ارایه جدیدترین یافته های علمی در زمینه آموزش علوم تجربی، گامی موثر در راستای تحقق اهداف سند تحول آموزش و پرورش برداریم.